Su Arıtma Dikey Milli Havalandırıcı
ST – 33 / ST – 37 çelik malzemeden imal edilen I tipi havalandırıcılar yatay bir disk üzerine kaynaklanmış 5 köşe şekilli kanatçıklar ve bu kanatçıklara dik olarak kaynak edilmiş merkez milinden oluşur. Her havalandırıcı için tank içine monte edilen çelik malzemeden mamül, karışımı tam sağlamak amacı ile kullanılan perde mevcuttur. Havalandırıcılar sabit bir köprü veya platforma ya da yüzen bir yapıya monte edilebilir.

Havalandırıcılar değişik batma derinliklerinde çalışabilirler. Standart çalışma konumları yatay diskin tam su seviyesinde olma halidir. Batma derinliği standart olarak platform üzerindeki civatalar ile kontrol edilir. İstendiğinde mekanik ve otomatik batma derinliği ayar düzeneği yapılabilir.

Yüzen platforma monte edilen havalandırıcılar platform sayesinde su derinliğine bağlı olmaksızın ayarlanan batma derinliğinde çalışırlar. Suyun tamamen boşaltılması halinde havalandırma zarar görmez.

Motor: Standart olarak 3 fazlı tam kapalı DIN 42677 T1’e uygun tek veya çift hızlı asenkron motorlar kullanılmaktadır. İsteğe bağlı olarak koruma veya izolasyon sınıfı belirlenir.

Redüktör: İsteğe bağlı olarak yerli imalat Halisel alın dişlili takviyeli mil ve mil yataklı redüktörler kullanılmaktadır.

dikey_milli_havalandirici_atik_su_aritma